Om oss

Om oss

Hos Peintio brinner vi för att kurera fängslande konstverk som ger liv åt dina väggar. Vår resa började med en enkel idé och en kärlek för konst som snabbt utvecklades till något extraordinärt. Det som började som ett personligt projekt med att skapa Samsung Frame-konst för vårt vardagsrum blev snabbt till ett fängslande äventyr som omfamnades av konstentusiaster överallt.

Inspirerande

Vi tror att konst har kraften att förvandla inte bara utseendet utan även känslan av ett utrymme. Vår resa började med önskan att förbättra våra levnadsutrymmen med fängslande konst. Vi experimenterade med Samsung Frame-konst och upptäckte den perfekta blandningen av digital konst och fysiska ramar som utstrålade modernitet och sofistikation. Uppmuntrade av det positiva gensvaret från familj och vänner visste vi att vi hade något speciellt i våra händer.

En dröm förverkligad - Vår posterbutik

Drivna av den glädje som konst förde in i våra liv och den entusiastiska feedback vi fick, beslutade vi oss för att dela med oss av vår passion med världen. I slutet av februari 2023 tog vi steget och började erbjuda vår förtrollande Samsung Frame-konst till konstentusiaster som du. Responsen var överväldigande, och vi inspirerades att drömma större.

Augusti 8e 2023 - Vårt nästa kapitel

Spänningen och passionen för konst och teknik har drivit oss att nå nya höjder. Den 8e Augusti är vi mycket glada att officiellt lansera vår posterbutik, där kreativitet och innovation sammanstrålar för att erbjuda dig en utökad och mångsidig samling av förtrollande posters.

Mer än bara posters

Även om posters är hjärtat i vår butik, är vi engagerade i att erbjuda dig mer än bara konst att pryda dina väggar med. Vi ägnar oss åt att kurera en samling som väcker känslor, tänder inspiration och startar konversationer. Våra posters är omsorgsfullt utformade för att tillgodose olika smaker och säkerställa att det finns något speciellt för alla.

Din resa till speciella utrymmen

När du utforskar vår posterbutik bjuder vi in dig att ge dig ut på en resa för att förvandla dina levnadsutrymmen till anmärkningsvärda riken av självuttryck. Oavsett om du söker en slående mittpunkt för ditt hem eller en konstfull gåva till en nära och kär, kommer våra kuraterade posters utan tvekan att fånga dina sinnen.

Delta i det konstnärliga äventyret

Tack för att du är en del av vår historia och för att du ger dig ut på detta konstnärliga äventyr med oss. Ditt stöd och entusiasm har drivit vår passion, och vi ser fram emot att dela vår samling med dig.