Gallery walls

Leverans

Beräknad leveranstid är 1-3 arbetsdagar med PostNord.

Det är ditt ansvar att tillhandahålla en korrekt leveransadress till Peintio. Vi behandlar beställningar i den ordning de mottas och strävar efter att leverera inom 1-3 arbetsdagar. Observera att leveranstiden kan förlängas på grund av oväntade händelser.

Under utcheckningsprocessen kommer du att få information om din leverans. Efter att din beställning har lagts kommer du att få en bekräftelse via e-post (om du har angivit din e-postadress) med information om din förväntade leverans.

Retur

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp. Om du inte är helt nöjd med din beställning kan du returnera den inom 30 dagar från mottagandet. Observera att ångerrätten inte gäller för personliga eller limited edition-produkter som är speciellt tillverkade för din order. För att en retur ska godkännas måste varan vara i sitt ursprungliga skick, oanvänd och i samma förpackning som när du fick den. Var försiktig när du packar paketet, eftersom pappersprodukterna är ömtåliga och lätt kan skadas. Om produkterna inte kommer tillbaka i originalskick debiteras en avgift. För att initiera en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst contact@peintio.com med dina beställningsuppgifter. Vi kommer guida dig genom returprocessen och tillhandahålla eventuell nödvändig assistans.

Efter att ha mottagit och inspekterat den returnerade varan kommer vi att behandla din återbetalning eller byta ut varan enligt ditt önskemål. Återbetalningen kommer att utesluta de ursprungliga fraktkostnaderna, och du ansvarar för returfraktkostnaderna (ca 59-64kr).

Vi värdesätter din tillfredsställelse och strävar efter att säkerställa en trevlig shoppingupplevelse med varje beställning. Tack för att du valde våra produkter, skräddarsydda speciellt för dig!

Policy för förlorade beställningar

För paket som har gått förlorade under transport, vänligen kontakta oss inom 30 dagar från det beräknade leveransdatumet. Vi kommer gärna att skicka en ersättningsorder på vårt eget initiativ.

Felaktiga eller skadade produkter

Om du får felaktiga eller skadade beställningar, såsom skador på levererade produkter, fel i antalet levererade produkter eller bristande kvalitet på den levererade produkten, förse oss med nödvändig information, och vi kommer att skicka dig en ny produkt.

Policy för retur till avsändare

I dessa fall, vänligen lägg en ny order och kontakta oss så att vi kan rapportera problemet och ordna återbetalning av produktpriset för den nya ordern. På detta sätt kommer du endast att behöva betala för frakten av ordern igen.

Felaktig adress

Om du anger en adress som betraktas som otillräcklig av kuriren kommer försändelsen att returneras och säkert omhändertas. Om du vill lägga en ny order med en uppdaterad adress kommer du att vara ansvarig för frakt kostnaderna för den nya ordern.

Avvisad av mottagaren

Om du som kund avvisar försändelsen under leveransen kommer försändelsen att returneras och säkert omhändertas. Om du vill lägga en ny order med en uppdaterad adress kommer du att vara ansvarig för frakt kostnaderna för den nya ordern.

Ej uthämtad

Om du inte kan ta emot din beställning på adressen kan försändelserna vara tillgängliga för hämtning på ditt lokala postkontor eller hos leverantörens avhämtningsställe. Försändelser som inte hämtas ut kan returneras till avsändaren. I dessa fall, vänligen lägg en ny order och kontakta oss så att vi kan rapportera problemet och ordna återbetalning av produktpriset för den nya ordern (du kommer fortfarande att behöva betala för fraktkostnaderna).